- Komerční sdělení -finance
DomůHobbyMalta HELUZ SIDI zrychlí vaši stavbu

Malta HELUZ SIDI zrychlí vaši stavbu

Speciální systémová malta pro tenkou spáru HELUZ SIDI je určena pro zdění vnitřních i vnějších nosných stěn a byla vyvinuta pro stavbu nízkoenergetických i pasivních domů z broušených cihel HELUZ. Malta HELUZ SIDI se nanáší rychle a úsporně pomocí válečku, jako při malování, na stavbě nepotřebujete vodu, elektřinu ani drahé pomůcky.

Nová technologie zdění stavbu zásadně zjednodušuje a zrychlí ji řádově ve dnech až
týdnech – nejen samotnou inteligentní aplikací, ale také tím, že plnohodnotné zpevnění spoje nastává do 7 dnů. To je 4× kratší doba než u běžně používaných malt.

HELUZ SIDI je předem připravená silikátově disperzní malta na tenkovrstvé zdění. Můžeme si ji představit jako hustší barvu k malování. Je to z výroby namíchaná směs, nic se do ní již na stavbě nepřidává, takže odpadá riziko jejího znehodnocení neodbornou úpravou, jako je přidání nesprávného množství vody do sypké cementové malty.

Je to ekonomicky dostupná technologie, díky rychlosti výstavby a vyšší produktivitě práce a menšímu přesunu hmot i finančně úspornější varianta pro stavební firmu a v konečném důsledku i pro investora.

zeny

Mohlo by Vás zajímat

PR článek